Looking For Anything Specific?

Φωτια Σχινοσ : Fwtia Sxinos Xardalias Exoyn Kaei Panw Apo 20 000 Stremmata Dasoys 8a Einai Mia Dyskolh Bradia Cnn Gr - Καπνοί και στάχτες έφτασαν σε πολλές περιοχές της αττικής από τη μεγάλη φωτιά στον σχίνο κορινθίας που ξέσπασε χθες το απόγευμα.

Φωτια Σχινοσ : Fwtia Sxinos Xardalias Exoyn Kaei Panw Apo 20 000 Stremmata Dasoys 8a Einai Mia Dyskolh Bradia Cnn Gr - Καπνοί και στάχτες έφτασαν σε πολλές περιοχές της αττικής από τη μεγάλη φωτιά στον σχίνο κορινθίας που ξέσπασε χθες το απόγευμα.. Λιγο μετά τα μεσάνυχτα οι αρχές προχώρησαν στην προληπτική εκκένωση των οικισμών σχίνος και αγία σωτήρα. Με εντολή του αρχηγού του πυροσβεστικού σώματος αντιστράτηγου στέφανου κολοκούρη έχει μεταβεί στην περιοχή σχίνο λουτρακίου ο υπαρχηγός του σώματος, ο αντιστράτηγος ιάκωβος κλεφτοσπύρος, ο οποίος ανέλαβε να συντονίσει τις δυνάμεις που επιχειρούν. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιεί η ελασ στην ευρύτερη περιοχή του αλεποχωρίου, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη. Νέες εστίες φωτιάς και αναζωπυρώσεις στην κορινθία. 1:21 πμ, πέμπτη 20 μάι 2021.

Ευτυχώς για την περιοχή μας δεν πέρασε ποτέ την κορυφογραμμή. Μαίνεται η μεγάλη δασική πυρκαγιά στο σχίνο λουτρακίου κορινθίας, που βρίσκεται σε εξέλιξη από το βράδυ της τετάρτης, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να ενισχύονται συνεχώς και τα εναέρια μέσα να παραμένουν στη μάχη μέχρι και το τελευταίο φως της. Πέτσας έκανε λόγο για στήριξη. Χαρδαλιάς τόνισε ότι «οι δυνάμεις πυρόσβεσης κέρδισαν το στοίχημα» υπογραμμίζοντας ότι οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη θα ήταν ολέθρια, ενώ όπως ενημέρωσε, έχουν καεί πάνω από 40.000 στρέμματα γης. 2:16 μμ, πέμπτη 20 μάι 2021.

Fwtia Sxinos Korin8ias Eginan Staxth Panw Apo 70 000 Stremmata Novasports
Fwtia Sxinos Korin8ias Eginan Staxth Panw Apo 70 000 Stremmata Novasports from www.novasports.gr
Χιλιάδες στρέμματα δασικής έκτασης από άκρη σε άκρη από την μεριά του λουτρακίου. Χαρδαλιάς τόνισε ότι «οι δυνάμεις πυρόσβεσης κέρδισαν το στοίχημα» υπογραμμίζοντας ότι οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη θα ήταν ολέθρια, ενώ όπως ενημέρωσε, έχουν καεί πάνω από 40.000 στρέμματα γης. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι που δυσκολεύουν το έργο κατάσβεσης της πυρκαγιάς που σύμφωνα με τις τοπικές ιστοσελίδες έχει πλησιάσει κοντά στα σπίτια. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Κλείνουν οι δρόμοι γύρω από το αλεποχώρι. Δυστυχώς η ζημιά που υπέστη το δάσος είναι τεράστια. Πληροφορίες, χάρτης και στοιχεία για τον σχίνο. Την πυρόσβεση δυσχεραίνουν οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή.

Ευτυχώς για την περιοχή μας δεν πέρασε ποτέ την κορυφογραμμή.

Καπνοί και στάχτες έφτασαν σε πολλές περιοχές της αττικής από τη μεγάλη φωτιά στον σχίνο κορινθίας που ξέσπασε χθες το απόγευμα. Πληροφορίες, χάρτης και στοιχεία για τον σχίνο. Σε μια δύσκολη μάχη με τις. Εκτός ελέγχου μαίνεται η μεγάλη φωτιά που καίει στον σχίνο κορινθίας, με τις ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις να μην μπορούν να την περιορίσουν. Νεο μηνυμα απο «112» για εκκενωση 4 οικισμων. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιεί η ελασ στην ευρύτερη περιοχή του αλεποχωρίου, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη. Στάχτες σε μπαλκόνια h πρώτη μεγάλη φωτιά της… αντιπυρικής σεζόν είναι εδώ και μαίνεται ανεξέλεγκτη στην κορινθία. Μαίνεται η μεγάλη δασική πυρκαγιά στο σχίνο λουτρακίου κορινθίας, που βρίσκεται σε εξέλιξη από το βράδυ της τετάρτης, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να ενισχύονται συνεχώς και τα εναέρια μέσα να παραμένουν στη μάχη μέχρι και το τελευταίο φως της. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού τα πυροσβεστικά αεροπλάνα. Η φωτιά, η οποία ήταν ανεξέλεγκτη, είχε κάνει την δουλειά της. 1:21 πμ, πέμπτη 20 μάι 2021. 2:16 μμ, πέμπτη 20 μάι 2021. Σε μια κατοικία έχουν προκληθεί ζημιές λέει η πυροσβεστική.

Η φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης (22/07) και καίει δασική έκταση στην περιοχή κεχριές, κοντά σε στρατόπεδο όπου βρίσκονται αποθήκες πυρομαχικών του στρατού. 2:16 μμ, πέμπτη 20 μάι 2021. Σε νέα ενεργοποίηση του ευρωπαϊκού αριθμού έκτακτης ανάγκης «112» προχώρησε η πολιτική προστασία καθώς κρίθηκε. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική έπειτα από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της παρασκευής (4/9), στις 02:50 στην περιοχή του. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή του αγίου βλάση σοφικού.

Fwtia Ston Sxino Korin8ias Staxth 20 000 Stremmata Dasoys Ti Les Twra
Fwtia Ston Sxino Korin8ias Staxth 20 000 Stremmata Dasoys Ti Les Twra from www.tilestwra.com
Η πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης (19/5. Σε νέα ενεργοποίηση του ευρωπαϊκού αριθμού έκτακτης ανάγκης «112» προχώρησε η πολιτική προστασία καθώς κρίθηκε. Εκτός ελέγχου μαίνεται η μεγάλη φωτιά που καίει στον σχίνο κορινθίας, με τις ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις να μην μπορούν να την περιορίσουν. Σε μια δύσκολη μάχη με τις. Η αστυνομία καλεί τους κατοίκους του χωριού μέσω των μεγαφώνων των περιπολικών να κατευθυνθούν προς τα μέγαρα. Η φωτιά, η οποία ήταν ανεξέλεγκτη, είχε κάνει την δουλειά της. Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τρομακτικές εικόνες από τη φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης σε δασική έκταση στην. Σε μια κατοικία έχουν προκληθεί ζημιές λέει η πυροσβεστική.

Χιλιάδες στρέμματα δασικής έκτασης από άκρη σε άκρη από την μεριά του λουτρακίου.

Η φωτιά, η οποία ήταν ανεξέλεγκτη, είχε κάνει την δουλειά της. Στάχτες σε μπαλκόνια h πρώτη μεγάλη φωτιά της… αντιπυρικής σεζόν είναι εδώ και μαίνεται ανεξέλεγκτη στην κορινθία. Η πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης (19/5. Νεο μηνυμα απο «112» για εκκενωση 4 οικισμων. Πέτσας έκανε λόγο για στήριξη. Χιλιάδες στρέμματα δασικής έκτασης από άκρη σε άκρη από την μεριά του λουτρακίου. Νέο μήνυμα από το 112 για απομάκρυνση των κατοίκων από οικισμούς στην περιοχή. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού τα πυροσβεστικά αεροπλάνα. Μαίνεται η μεγάλη δασική πυρκαγιά στο σχίνο λουτρακίου κορινθίας, που βρίσκεται σε εξέλιξη από το βράδυ της τετάρτης, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να ενισχύονται συνεχώς και τα εναέρια μέσα να παραμένουν στη μάχη μέχρι και το τελευταίο φως της. Νέα εντολή, αυτή τη φορά για εκκένωσης στο αλεποχώρι εξαιτίας της φωτιάς που μαίνεται από το βράδυ της. Σε μια δύσκολη μάχη με τις. Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τρομακτικές εικόνες από τη φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης σε δασική έκταση στην. Με εντολή του αρχηγού του πυροσβεστικού σώματος αντιστράτηγου στέφανου κολοκούρη έχει μεταβεί στην περιοχή σχίνο λουτρακίου ο υπαρχηγός του σώματος, ο αντιστράτηγος ιάκωβος κλεφτοσπύρος, ο οποίος ανέλαβε να συντονίσει τις δυνάμεις που επιχειρούν.

Μαίνεται η μεγάλη δασική πυρκαγιά στο σχίνο λουτρακίου κορινθίας, που βρίσκεται σε εξέλιξη από το βράδυ της τετάρτης, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να ενισχύονται συνεχώς και τα εναέρια μέσα να παραμένουν στη μάχη μέχρι και το τελευταίο φως της. Νεο μηνυμα απο «112» για εκκενωση 4 οικισμων. Σε μια κατοικία έχουν προκληθεί ζημιές λέει η πυροσβεστική. Η πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης (19/5. Νέες εστίες φωτιάς και αναζωπυρώσεις στην κορινθία.

Apomakrynontai Katoikoi Apo To Alepoxwri
Apomakrynontai Katoikoi Apo To Alepoxwri from www.zougla.gr
1:21 πμ, πέμπτη 20 μάι 2021. Σε νέα ενεργοποίηση του ευρωπαϊκού αριθμού έκτακτης ανάγκης «112» προχώρησε η πολιτική προστασία καθώς κρίθηκε. Πέτσας έκανε λόγο για στήριξη. Νεο μηνυμα απο «112» για εκκενωση 4 οικισμων. Την πυρόσβεση δυσχεραίνουν οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική έπειτα από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της παρασκευής (4/9), στις 02:50 στην περιοχή του. Συνεχίζονται οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς. 1:21 πμ, πέμπτη 20 μάι 2021.

Συνεχίζονται οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς.

2:16 μμ, πέμπτη 20 μάι 2021. Χαρδαλιάς τόνισε ότι «οι δυνάμεις πυρόσβεσης κέρδισαν το στοίχημα» υπογραμμίζοντας ότι οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη θα ήταν ολέθρια, ενώ όπως ενημέρωσε, έχουν καεί πάνω από 40.000 στρέμματα γης. Σε μια κατοικία έχουν προκληθεί ζημιές λέει η πυροσβεστική. Συνεχίζονται οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς. Χιλιάδες στρέμματα δασικής έκτασης από άκρη σε άκρη από την μεριά του λουτρακίου. 1:21 πμ, πέμπτη 20 μάι 2021. 2:16 μμ, πέμπτη 20 μάι 2021. Λιγο μετά τα μεσάνυχτα οι αρχές προχώρησαν στην προληπτική εκκένωση των οικισμών σχίνος και αγία σωτήρα. Εκτός ελέγχου μαίνεται η μεγάλη φωτιά που καίει στον σχίνο κορινθίας, με τις ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις να μην μπορούν να την περιορίσουν. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι που δυσκολεύουν το έργο κατάσβεσης της πυρκαγιάς που σύμφωνα με τις τοπικές ιστοσελίδες έχει πλησιάσει κοντά στα σπίτια. Νέο μήνυμα από το 112 για απομάκρυνση των κατοίκων από οικισμούς στην περιοχή. Πληροφορίες, χάρτης και στοιχεία για τον σχίνο. 1:21 πμ, πέμπτη 20 μάι 2021.

Ευτυχώς για την περιοχή μας δεν πέρασε ποτέ την κορυφογραμμή φωτια. Νεο μηνυμα απο «112» για εκκενωση 4 οικισμων.

Post a Comment

0 Comments