Looking For Anything Specific?

Sinop Sel : Sinop Türkeli de sel teslim: Beton santrali sele kapıldı : Bölgeden gelen bilgilere göre, sinop'ta etkili olan kuvvetli ve gök gürültülü yağış, ayancık ilçesinde sele neden oldu.

Sinop Sel : Sinop Türkeli de sel teslim: Beton santrali sele kapıldı : Bölgeden gelen bilgilere göre, sinop'ta etkili olan kuvvetli ve gök gürültülü yağış, ayancık ilçesinde sele neden oldu.. Sinop'un ayancık ve türkeli ilçelerinde gök gürültülü sağanak beklendiği bildirildi. Sinop'un dikmen ve durağan i̇lçelerine dün gece geç saatlerde başlayan sağnak yağmur sele neden oldu. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Sinop'ta kuvvetli ve gök gürültülü yağışlar kent merkezi ile türkeli ve ayancık ilçelerinde etkili oldu. Samsun canli haber 318 views1 month ago.

Sinop'un ayancık ilçesinde etkili olan şiddetli yağış nedeniyle evlerinde mahsur kalan 19 kişi, sahil güvenlik komutanlığına bağlı 2 helikopterle kurtarıldı. İki kent arasındaki ulaşım kesildi. Sinop'taki sel baskınında hasar tespiti. Haberler yaşam sinop'u sel vurdu. Bölgede gece boyu etkili olan yağış sabah saatlerinde sele dönüştü.

Sinop Havalimanı'nı sel bastı | Havalimanı
Sinop Havalimanı'nı sel bastı | Havalimanı from www.havaliman.com
Haberler yaşam sinop'u sel vurdu. Sinop'ta meydana gelen sel afeti özellikle dikmen ilçesinde büyük maddi hasara yol açtı. Samsun canli haber 318 views1 month ago. Sinop'un ayancık ilçesinde etkili olan şiddetli yağış nedeniyle evlerinde mahsur kalan 19 kişi, sahil güvenlik komutanlığına bağlı 2 helikopterle kurtarıldı. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Gündem 28.06.2012, 11:13 28.06.2012, 11:13. Sinop'u samsun'a bağlayan güzelceçay köprüsü sel sebebiyle çöktü. Bölgede gece boyu etkili olan yağış sabah saatlerinde sele dönüştü.

Sinop valisi ahmet cengiz, kentte temmuz ayında yaşanan sel ve su baskınında şimdiye kadar toplam hasar tespitinin 243 milyon 676 bin 133 lira olduğunu bildirdi.

İki kent arasındaki ulaşım kesildi. Sinop'ta meydana gelen sel afeti özellikle dikmen ilçesinde büyük maddi hasara yol açtı. Sinop'ta su birikintisine düşen genç kız hayatını kaybetti. Sinop'un ayancık ve türkeli ilçelerinde gök gürültülü sağanak beklendiği bildirildi. Açıklamada, yaklaşık üç saat etkili olacak yağış süresince ani sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi. Sel felaketinde yaklaşık 100 büyük ve küçükbaş hayvanın telef. İki kent arasındaki ulaşım kesildi. Si̇nop'un dikmen ve durağan i̇lçelerine dün gece geç saatlerde başlayan sağnak yağmur sele neden oldu. Gündem 28.06.2012, 11:13 28.06.2012, 11:13. Sinop'u samsun'a bağlayan güzelceçay köprüsü sel sebebiyle çöktü. Sinop'un dikmen ve durağan i̇lçelerine dün gece geç saatlerde başlayan sağnak yağmur sele neden oldu. Sinop'un dikmen ve boyabat i̇lçelerinde dün akşam saatlerinde başlayan sağnak yağmur nedeniyle sel meydana geldi. Sinop'un ayancık ilçesinde etkili olan şiddetli yağış nedeniyle evlerinde mahsur kalan 19 kişi, sahil güvenlik komutanlığına bağlı 2 helikopterle kurtarıldı.

İçişleri bakan yardımcısı i̇smail çataklı da aşırı yağışlar nedeniyle sele teslim olan sinop'ta gerekli müdahalelerin yapıldığını belirtti. Sinop'u samsun'a bağlayan güzelceçay köprüsü sel sebebiyle çöktü. Sinop'ta aşırı yağış nedeniyle sel ve su baskınıyla karşı karşıya kalan dikmen ve durağan ilçelerinde hasar tespit çalışmaları sürüyor. İki kent arasındaki ulaşım kesildi. Sinop'ta sel, sağanak yağış mı yaşandı?

Sinop sel felaketi | Çiftlik Dergisi
Sinop sel felaketi | Çiftlik Dergisi from www.ciftlikdergisi.com.tr
Sinop'ta meydana gelen sel afeti özellikle dikmen ilçesinde büyük maddi hasara yol açtı. Sinop valisi ahmet cengiz, kentte temmuz ayında yaşanan sel ve su baskınında şimdiye kadar toplam hasar tespitinin 243 milyon 676 bin 133 lira olduğunu bildirdi. Sinop'ta sel, sağanak yağış mı yaşandı? Sinop'un ayancık ilçesinde etkili olan şiddetli yağış nedeniyle evlerinde mahsur kalan 19 kişi, sahil güvenlik komutanlığına bağlı 2 helikopterle kurtarıldı. Yaşanan sel nedeniyle bazı köprüler yıkılırken, birçok hayvan telef oldu. Sinop'un ayancık ilçesi ve samsun'un bafra ilçesinde sağanak yağış baskınlara neden oldu. İçişleri bakan yardımcısı i̇smail çataklı da aşırı yağışlar nedeniyle sele teslim olan sinop'ta gerekli müdahalelerin yapıldığını belirtti. Sinop'ta su birikintisine düşen genç kız hayatını kaybetti.

Sinop'un ayancık ilçesinde etkili olan şiddetli yağış nedeniyle evlerinde mahsur kalan 19 kişi, sahil güvenlik komutanlığına bağlı 2 helikopterle kurtarıldı.

İçişleri bakan yardımcısı i̇smail çataklı da aşırı yağışlar nedeniyle sele teslim olan sinop'ta gerekli müdahalelerin yapıldığını belirtti. Dikmen ve durağan ilçelerinde sabaha karşı etkili olan sağanak yağış sonrası her iki bölgede büyük çaplı sel meydana geldi. Sinop`un türkeli ilçesinde sel felaketi yaşandı. Sinop'un ayancık ilçesinde etkili olan sağanak sele neden oldu. Bölgede gece boyu etkili olan yağış sabah saatlerinde sele dönüştü. Sinop'un ayancık ve türkeli ilçelerinde gök gürültülü sağanak beklendiği bildirildi. Yaşanan sel nedeniyle bazı köprüler yıkılırken, birçok hayvan telef oldu. Samsun canli haber 318 views1 month ago. Sinop'un ayancık ilçesi yenikonak köyünde bir evin sel ve heyelanın etkisiyle yıkılma anı, vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Gündem 28.06.2012, 11:13 28.06.2012, 11:13. Sinop'ta kuvvetli ve gök gürültülü yağışlar kent merkezi ile türkeli ve ayancık ilçelerinde etkili oldu. Bölgeden gelen bilgilere göre, sinop'ta etkili olan kuvvetli ve gök gürültülü yağış, ayancık ilçesinde sele neden oldu. Sinop'un dikmen ve boyabat i̇lçelerinde dün akşam saatlerinde başlayan sağnak yağmur nedeniyle sel meydana geldi.

Dikmen ve durağan ilçelerinde sabaha karşı etkili olan sağanak yağış sonrası her iki bölgede büyük çaplı sel meydana geldi. Haberler yaşam sinop'u sel vurdu. Samsun canli haber 318 views1 month ago. Sinop'ta dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmurun ardından gelen seller, dikmen ve durağan ilçelerinde hasara neden oldu. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü.

Bartın, Kastamonu ve Sinop'ta sel felaketi - Dünya Gazetesi
Bartın, Kastamonu ve Sinop'ta sel felaketi - Dünya Gazetesi from i.dunya.com
Sinop'un dikmen ve boyabat i̇lçelerinde dün akşam saatlerinde başlayan sağnak yağmur nedeniyle sel meydana geldi. İçişleri bakan yardımcısı i̇smail çataklı da aşırı yağışlar nedeniyle sele teslim olan sinop'ta gerekli müdahalelerin yapıldığını belirtti. Bölgeden gelen bilgilere göre, sinop'ta etkili olan kuvvetli ve gök gürültülü yağış, ayancık ilçesinde sele neden oldu. Sinop valisi ahmet cengiz, kentte temmuz ayında yaşanan sel ve su baskınında şimdiye kadar toplam hasar tespitinin 243 milyon 676 bin 133 lira olduğunu bildirdi. Sinop`un türkeli ilçesinde sel felaketi yaşandı. Sinop'taki sel baskınında hasar tespiti. Sinop'u samsun'a bağlayan güzelceçay köprüsü sel sebebiyle çöktü. Gece boyunca devam eden sağanak sabaha karşı etkisini artırdı.

İki kent arasındaki ulaşım kesildi.

Gündem 28.06.2012, 11:13 28.06.2012, 11:13. Sinop'un ayancık ilçesi ve samsun'un bafra ilçesinde sağanak yağış baskınlara neden oldu. Sinop'u samsun'a bağlayan güzelceçay köprüsü sel sebebiyle çöktü. Sinop'un dikmen ve boyabat i̇lçelerinde dün akşam saatlerinde başlayan sağnak yağmur nedeniyle sel meydana geldi. Haberler yaşam sinop'u sel vurdu. Sinop'ta aşırı yağış nedeniyle sel ve su baskınıyla karşı karşıya kalan dikmen ve durağan ilçelerinde hasar tespit çalışmaları sürüyor. Sinop'un dikmen ve durağan ilçelerinde sabaha karşı etkili olan sağanak yağış sonrası her iki bölgede sel meydana geldi. Sinop`un türkeli ilçesinde sel felaketi yaşandı. Sinop'un ayancık ilçesinde etkili olan sağanak sele neden oldu. Karadeniz de tarihi bir köy. Sinop'taki sel baskınında hasar tespiti. Si̇nop'un dikmen ve durağan i̇lçelerine dün gece geç saatlerde başlayan sağnak yağmur sele neden oldu. Sinop'ta kuvvetli ve gök gürültülü yağışlar kent merkezi ile türkeli ve ayancık ilçelerinde etkili oldu.

Post a Comment

0 Comments